Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du titta? Vara nyfiken? På något annorlunda? Eller är det jag avhandlar i denna text vanliga ting att skriva om?


Bokprojekt och Textprojekt i Bloggosfären!

Plikt eller Vilja?.
Det finns kvar en banan i fruktskålen, ska jag spara den till dig?

Att leva livet eller att leva upp? Skillnaden. Text.

Bibelns kreativa liv/Omnämns ens kreativitet på bibelns tid? Visste man ens vad det var? Vad vet man om kreativitet idag, kortfattat!

Långfattad Kreativitet!-Bok, om vad man vet om kreativitet idag!

att leva livet, nyanserna mellan att leva ett lustfyllt lättjefyllt liv, eller ett allvarligt, enligt bibeln, Bok.

Bok; Skillnaden mellan människa och Gud.
Huvudämne/Koncept, av Gud får du en roll dig given, allt du har får du dig givet, mänskligt perspektiv, du är och du tar dig friheter, som leder till mer friheter, du ankrar din egen roll , och det du får, är det du tar, du är själv ansvarig för dina tillgångar, livssituation.

Böjning av en suck.
Sau Seu Saw Sew.

Synonymbarn.
Om barn inte vore filurer, utan var likhetstecken, med de krumelurer somvi omger oss med, tex. bokstäver?... Djupare filosofiskt handlande!

Synonymbarn 2-Problembarn.
Problembarn innebär lösningar. Vem uppmärksammar lösningarna, istället för problemet hos problembarnet. Ska man göra så?


Att gå en promenad(Bok) Grundtanke, att det finns tre typer av människor, lösningar, problem. "Jag vill inte klassificera människor, men gör det ändå"Att gå av sig problemet-
Att bara gå och känna att problemet bara försvinner, fast det finns kvar, när promenaden är över. (Jag känner en kvinna som...Skriv om.)
Att gå en promenad, fundera över lösningar.
Att gå en promenad, fundera över lösningar, sedan handla.

Spandex- Bok.
Hur mycket skall man utnyttja en människa i barnaläge?
Om jag behöver hjälp med att hålla henne, situation, behöver han hålla henne oftare, kortare stunder, eller en lång stund (när jag verkligen behöver det?När är det.)Avlastarens grundkondition, grundläge. Eller kan jag ha både kakan och äta den? Fiktiv/realistist konsekvens av mitt handlande utifrån dessa frågeställningar.

Måste jag inte fråga först?
Om rollen att behöva fråga i olika lägen, den man skriver om, dansar, vara gränsöverskridande.

Mitt kreativa Mikro och Makrokosmos- Hur ett skrivtillvägagångssätt för mig ser ut, för att få skrivkonsten gjord, hur en dag kan se ut tex. och beskriva det ingående i detalj.

Jag inser att det som skulle ha vara flera dikter, eller böcker, numera har blivit, i denna text, en slags Bloggosfär, en blogg, ett bloggande, i den nutid, som bloggen ALLTID utspelar sig.




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-03-07 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim