Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande mänsklighet

Pulserande mänsklighet
Bultar
Med universum
Andas in
Dras ihop
Skakar
Räds
Förminskas
Andas ut
Expanderas
Fördelas
Förfasas
Sprids ut
Håller andan
I ljudlös väntan
På nästa slag

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-07 01:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Samlande ord som berättar om livets alla delar.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP