Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en äggskalsretake


Baksmällans baksmälla


det är banalt, visst är det väl det
när vi börjar sila undan kärleken i sexet
vi behandlar känslorna som fettet som fastnar
längst kloakmynningarna


jag är bara

lite
larmslagen
av tystnaden som kommer följa
hur något blev
absolut
absolut
ingenting

//

jag blir med ens varse
om hur ömtåligt ett minne är
nu, när det är allt
vi någonsin
blev

//

fråga tystnaden
den säger att vi aldrig ens fanns




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-07 04:09



Bookmark and Share


  Blåbäret
oj... wow... den här går det inte att värja sig emot.
Väldigt välformulerat i sin skörhet
2020-03-07

  Roger VIP
Du har då en förmåga att måla känslor på läsarens duk. Och känns gör det!
2020-03-07

  Mats Edin VIP
Mycket välfångat
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mögel