Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag avpublicerar hans texter ba


Epicaricacy

det fyller mig med
berusande skadeglädje
att redigera bort dig ur historien
du som är en poet
som förstår den exakta vikten av
att bli skriven in i evigheten




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-07 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel