Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lockrop

En natt skapades i drömmen den mest fantastiska berättelse. Den som äntligen skulle göra honom berömd. Då var han ännu ung. Försiktigt smög han förbi föräldrarnas sovrum. Undvek det knarrande trappsteget. När hans fingrar nuddade tangenterna på den gröna gamla Haldan var orden redan borta. Haldan förblev hans trogna livskamrat tills hon senare byttes ut mot en modern elektrisk reseskrivmaskin. Men den mest fantastiska berättelse återskapades aldrig. Livets lockrop lyssnade han inte till.




Fri vers (Prosapoesi) av Elinor Sörensson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-07 09:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Igenkänningspoäng. Satt på pappas jobb, vid 18-årsålder, med en grön Halda och författade två sångtexter.

2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP