Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lika och så


Olika

jag reste genom sagor
över sanningens broar
genom galenskapens kullar

över gräslighetens dalar
såg kärlekens tempelgårdar
förljugenhetens bottenlösa sjöar

Himmelens vitklädda toppar
med guldförgylla ord regnande
som diamanter genom min kropp

Jag drog kappan om mig
nött ändå varm
min trygghet som tröstar




Fri vers av Irene Backström
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-07 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström