Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se - Utvalda Texter Sida 1

När man ser
vad alltet
bidrar med
in absurdum

Och att dessa
dessa helt
talanglösa
så ointressanta

Banala verser
bland alla dessa
så vackra innerliga
blir utvalda

Enkel kommers
eller barbapappa?




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 10:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
stark är den moderna läskunnigheten i poetens alfabet på lännivå.
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig