Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hann iaf aldrig ta honom till mitt favoritberg

Dumt nog
så litade jag på honom.
Trodde
för en gångs skull
att det skulle bli bra.

Den här gången
vågade jag ta ner mina murar
för han skulle aldrig vara
annat än ärlig mot mig.

Hur det än går
så kommer han behandla mig
med respekt
och det kändes så tryggt.

Men ändå
så slutade det här med
obesvarade sms
den här gången också.

Han försvann
spårlöst
från min mobilskärm
trots att han
var aktiv för 8 minuter sedan.

Tänk om ni
en enda gång
kunde bete er.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 413 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-07 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör starkt mycket bra i ton och ord!
2020-03-08

  Hon kallar sig poet VIP
Fan vilken bra titel
2020-03-07

  Cikoria Blå VIP
En på-pricken-rätt-text.
Bra, så det känns.
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack