Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktingpolitik

 

Vi kan inte ta emot alla flyktingar
det vet vi alla utan antydningar
Var det maximala antalet ligger
vet ingen av oss som tigger

Men vi har sett utförsäkringar
vi har sett välfärds-nedmonteringar
Men det stoppar inte nåt jobbskatteavdrag
bidrag skrotas till förmån för Rut- och Rotavdrag

Vad kan en flykting stjäla
från en svensk fattig själ
Undrar en som blev hemlös utan att ha kastat en enda sten
långt innan flyktingkatastrofen år 2015




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-03-07 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP