Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags-uggla!

Nyhet för dagen!
Vad heter ditt nyhetsprogram?
Vad sätter du fingret på idag?

Och du ger väl inte Dagen/Nyheten fingret?
Det hoppas jag verkligen inte!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-03-07 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim