Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste inte rösta på SD

 

Människor som mobbar är äckliga
och ni SD:are som tror ni är läckra
Tar ni glåpord och annat skit i munnen
då slänger jag er i avloppsbrunnen
Kommer ni med fakta och intelligens
diskuterar jag gärna moral och sans




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 23:29



Bookmark and Share


  AKT VIP
Jag uppskattar människor som säger det som de tycker. det gäller även SD:are.
2020-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Du måste inte rösta alls.
Jag slutade på nittiotalet och tänker aldrig mer rösta.
2020-03-08

    Askanden
backbone
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP