Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man bli kär

Hur känns det att inte ha några känslor
Hur ska man se livet, när den enda man får se är skuggor
Hur ska man tro på något, när allting kan glömmas
Hur ska man bli kär, när kärleken är fortfarande frätande som starka syror




Bunden vers av Farzad Rahmani
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-08 01:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
dansa krigsdans och gör segergester - kroppen får kraft den psykiska stressen släpper
2020-03-08

  Kungskobran VIP
Man tar sig i kragen
2020-03-08

  Flisan
Man krigar.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani