Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regioner



Framtiden är onåbar
i en initiativrik värld
när litterära experiment
i ett slutet rum
söker speciella lösningar
Denna osynliga kraft
tär fysiskt på kroppen
alternativt tiden försvinner
när man drömmer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2020-03-08 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP