Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara just helt


Knäppt


Det finns en hårdhet
vi tolkar allt i negativitet
empatin sitter fastbunden
längst in i skåpens hörn

Vi samlar bästa ord
att dräpa nästa talares meningar
ingen ska få oss att börja
forma tankar av kvalitet

Omtanke mänsklighet
fred och ro livsglädje
att vårda den lilla tid
som finns att stå bland ängens blommor




Fri vers av Irene Backström
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-08 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström