Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Praying for a brighter day!

Every night I go to bed

Praying for a brighter day

 

I telling you now

It’s always a glorious day

 

But don’t be a fool

We all have our ups and downs

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-08

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-08 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och varje morgon föds vi på nytt.
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är livet...det går upp och ner...
2020-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-03-09

  lila fjäderblomman VIP
Ja så är livet.
2020-03-08

  WyS VIP
Ja livet är en blandning av ljus och mörker.....vi går i skolan och lär oss om motsatsernas visdom!
2020-03-08

  Maria Sundelin VIP
Vi måste våga tro
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin