Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är ingenting ... alls


Han sitter där på sin kammare
Ensammast i världen
Huset är fullt
Men ingen förstår
Ingen vill veta
Vem det är som sitter där
Ensam i ett kalt rum
Utan fönster
Utan spegel

Är det för att han är konstig?
Är det för att han är ful?
Är det för att han luktar illa?

Nej det är enklare än så
Han syns inte
Där han sitter
I sin kammare
Utan väg in
Utan väg ut

Ensammast i världen






Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-08 15:16



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Så väl beskrivet!

2020-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
Det är ett idealtillstånd.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

C Lupa