Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekonstruktion


Som fågeln
ropar
och får svar

Söker jag
beröras av
din röst

Ännu svag
i vinden

Ett saknat
eko
av våra
minnen

som susar
viskande
mellan
träden

I den skog
vi delar

som vi saknat
så länge

Och snart

men inte än

ska återskapa

I min fantasi
av
minnen





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-08 15:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och som man ropar får man svar.
En läxa många på poeter.se behöver lära.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP