Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSING PEOPLE IS STALKERS

Om inte" Missing People "
upphör med att förfölja
och ofreda folk,kommer
de snart dra på sig en
polisanmälan för stalking,
för vissa vill faktiskt bara
vara ifred.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-03-25 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP