Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i försvar mot olyckan




ögonlys
sen
ögon grå aska

såg



hur ögonen glädje tändes
när du såg min bror



o vår mor



när du såg mig
slocknade du dog allt i blicken

aldrig



döden i en dotter till
du vägrade med all din instinkt



så halva jag
fick livets hela önskan

och andra halvan
förvägrades i försvar mot olyckan

flicka pojke
tvillingarna

ingen broder hade dött
bara den första flickan






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-08 18:30



Bookmark and Share


  SatansSon
södergranskt bravo

2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP