Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NOTARIUS PUBLICUS

I jurisdiktionens slutna kretsar,
anger den juridiska korporationen
strategier av dispens kringå demo-
kratins grundläggande värden,
i den tysta demokratins korrupta
nepotism av hemliga domstolar
och dolda vittnen,där Trumpism-
ens och zionismens oligarker
och plutokrater vinnlägger sig
väl med den rätt de anser sig
vara värda,vars värdegrunder
saknar all laglig heder och ära.

I förordnande av lagenlig stadga
däri stadsfäst fullmakt inger rätten
utöva insyn över medborgarna,
må det på förekommen anledning
anses legalt i beivrande av det före-
byggande arbetet för brott mot
demokratins värdegrunder.

I Fn. deklarationen om "allas lika
rätt och värde" i betydelsen lika lön
lika skatt för alla ogillas denna,
då den inte är i överensstämmelse
med den verklighet som råder.

Därmed avslutas ärendet
med intygande av fullmaktens
riktighet att för myndigheter
förfoga över medborgares rättig-
heter och skyldigheter,
där den som betalar högst skatt,
bestämmer vad som är rätt och fel.

Notarius publicus




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2020-03-08 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP