Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är viktigt med de här övningarna, de betyder information som kan vara av intresse för Agenterna.


Tar ni bort terroristerna som är i sändaren?

Vi kommer inte kunna ha med dom där två männen.

Du menar dom två som snickrar?

Ja, även om jag visste vem som befruktade mitt ägg
så skulle de nog inte räcka till som mer än ett knull.

Ok, jag förstår.

Det är ingen som förstår!

Nej, men..

Nej, jag behöver de från mitt tidigare liv!

Så det jagar dig?

Ja, mitt barn är från Gud.

Vad minns du?

Vikingatiden!

Hm, kanske vi behöver liten vitamin renare.

Nej, jag tänker inte rena mig!

Vill du bygga din fritidsby till poliser som behöver fly?

Ja, det är ju det jag vill.

Men Vikingatiden?

Ja, vi bodde här på Hisingen.

Var?

I Hästevik med de stora S:en.

Är du säker?

Nej, hur ska jag kunna vara säker?

Tror du fortfarande på att de flyttade till Island?

På vikingatiden?

Har Charles träffat dig på 80-talet i Göteborg?

Det var någon som ville se mitt leg, han frågade
på Engelska om jag visste vem han var, Charles
tänkte jag och det blev alldeles overkligt sedan..

Och sen?

Vi gick in i en port, han gjorde något.,
sen fick han bråttom ut till limousinen
det gick så fort att jag inte fattar något
jag minns skolresan till London 70-tal
det regnade, han hade paraply och fick
åka i deras taxi, minns rummet i huset
och att livvakten frågade vem jag var
hon är en hund (på engelska) nej, det
är en flicka svarade mannen i dörren.

På hotellet gömde sig Ewa i badkaret
när en beväpnad man kom rusande in
jag stod som paralyserad av skräck.,
"nej, var inte rädd, det är inte dig vi
ska ta (på engelska) sen gick han ut
Ewa reste sig upp från badkaret " du
har räddat mitt liv, sa hon till mig då.

Catherine, förstår du nu varför vi behöver göra detta?

För att hjälpa mig?

Tar ni bort terroristerna som är i sändaren
det gjorde döds ont förut och de stör alltid.

Ja, vi är här..

Herregud, är det här i verkligheten?

Ja, det är viktigt att du målar tavlan klart.

Kan jag inte göra en skulptur istället?

Vi har tidigare teckningar som du gjort.

Ja, jag försöker iallafall!

Det här med att ditt barn är från gud, tror du det?

Ja, alla barn är från gud, vi skapas inom människan.

Och de barn som vi skapar i moderskeppet?

Jag har sett er när ni kör omkring i den vita bilen.

Har du?

Ja.












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 01:14



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
limousinen, det var ingen limousin, det ska vara en svart bil med mörkade glas. Det blir fel uttryck i filmen om en limousin ska köra på de smala gatorna. Bilen kan vara ett sidospår och visa på att någon försökt ta över Charles roll..det blir bra!
2020-03-16

  Koloristen
Vill du bli fri?
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP