Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bild: eget foto: ekens blad, dikten nyred. 9.3.2020


lillaordet

 



oskyldigt sparkad
av ett tramp
lillaordet
ligger i kvav
under bordet
hjärtat sjunker
och nu är hon sned

jag skall tala till
det lilla ordet
jag skall pillra upp
det lilla skalet
tala med
det falna hjärtat
tala bort
hennes hjälplöshet

jag skall lyfta fram
det lillaordet

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-09 10:46



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så lätt att förbise det lilla, till synes svaga ....
2020-03-11

  Eva Langrath VIP
Ömsint skriven text
2020-03-09

  Maria Sundelin VIP
Fint om det lilla vi ibland glömmer
Kramar
2020-03-09

    Lena Staaf VIP
Ömsint dikt om att lyfta fram den som knuffats undan eller trampats ned.
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP