Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiv

Stirrar på sig själv i spegeln, glömt bort vem hon är
Tomma blickar, hon gråter och tär

Ett glas till det löser nog allt
Men istället föll hon och allt blev kallt

Dagen hon blev våldtagen är den dagen allt gick i bitar
Låssades som inget, kräktes, och nu mera litar
På att vägen till kärlek går genom sex
spädde där efter sin ångest med komplex

Ett glas till det löser nog allt
Men istället dog hon och allt blev kallt




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 435 gånger
Publicerad 2020-03-09 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus