Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONDSKAN

När ondskan breder ut sej
över vår planet
då inser vi
vår litenhet

Då får vi knäppa våra händer
och be till vår Herre
be om hjälp i vår svåra situation
inte tappa tron

Kanske kan vi då se ett ljus
som över mörkret breder ut sej

Så med många knäppta händer
kanske ondskan vänder

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-09 14:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Även det minsta lilla ljus syns i mörkret...och med tillräckligt många ljus kan vi fördriva det mörka...fint och hoppfullt...
2020-03-17

  överlevaren VIP
Amen...fint om hopp och tro!
2020-03-11

  aol
I din fina dikt känner man ett litet hopp i mörkret
2020-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text förmedlar en strimma av ljus i mörkret!
Bra skrivet.
2020-03-09

  Quasimodo
Bra här för att söka det ljus som finns trots mörker
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP