Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missing

Att någon man känt så kort stund
kan göra så ont att sakna
aldrig trodde jag att saknaden skulle bli så stor
När du stod med dina armar runt mig
och bara var nära
förstod jag
att det aldrig skulle bli lätt att lämna dig
Men hur svårt det skulle bli
kunde jag aldrig veta.

Vi sågs senast igår,
men ändå är saknaden stor.
För jag vet att jag nog aldrig kommer träffa dig igen.
Du sa att du ville att jag skulle hälsa på.
Komma förbi när jag var i närheten.
Jag fick ditt nummer.
Men jag vet hur det kommer bli.
Jag vet att det bara var ord från din sida,
ord för att trösta.
Ord för att få tårarna att sluta rinna.
Vi kanske vi ses nästa sommar.
Men att sakna någon ett helt år,
utan att veta om känslorna är desamma
kommer bli sjukt jobbigt.
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta...






Fri vers av EllenF
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-07-06 10:24



Bookmark and Share


  yoyyo
åå, kände igen mig något i denna text. och slutradera
"Vi kanske vi ses nästa sommar.
Men att sakna någon ett helt år,
utan att veta om känslorna är desamma
kommer bli sjukt jobbigt."
de känns så hopplöst
Gillar de sista stycket,, men tycker inte att det första stycket var lika bra, de första raderna fick mig nästan att sluta läsa :O
Vet inte riktigt hur de kan bli bättre, men ett förslag är

"Att någon man känt så kort stund
kan göra så ont att sakna
aldrig trodde jag att saknaden skulle bli så stor
När du stod med dina armar runt mig
och bara var nära
förstod jag
att det aldrig skulle bli lätt att lämna dig"


Kankse
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF