Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steg genom sommarnatts tysta timmar

älska min själ

 

tills stjärnor

följer och vakar över oss

gryning möter skymning

 

där lyser kärlek

över våra hjärtan

dina steg

 

genom somnarnatts

tysta timmar

vandrar till gryning

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP