Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du, vem är jag, är vi alla bara fula

 

Människan är ett konstigt djur
den har lätt för att bli sur


Men om du gör dumma saker
varför ska inte den andre få göra dumma saker


Men du, du sura människa, har hälften rätt
både du och den andre gör fel, om ni sanningen med lögnen beklätt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-03-09 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP