Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Liten parvel tusenfalt

änglavingar
känselspröt
stark som Hulken
sockersöt
Ilsken avig
hjärta stort
funderar länge
tänker fort
Liten parvel
störst av allt
älskar dig unge
tusenfalt




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-10 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP