Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlovning...

 

ett vackert tillstånd

då gemensamma pulsarna slagit harmoniskt

ett tyst lovande evigt trogen 

längre än detta liv tillsammans

hjärtat nynnar kärleksfulla verser

Det glittrar om glädje, lycka 

och längtande kyssar

ett bevis av hjärtats melodi

knallrött och pulserande

varje sekund som går




Fri vers av Rise Little One
Läst 200 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-03-13 16:31



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Fint om kärlek.
2020-03-25

  Lars Hedlin
Jätte fin!
2020-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så vacker dikt...man blir glad när man läser och man känner kärlekens energi...
2020-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2020-03-14

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är vackert när två hjärtan pulserar tillsammans
lovande varandra evig trohet
2020-03-13

    Max Poisé
Wow! Tack för denna!
2020-03-13

  Nils-Robert
Så vackert och romantiskt skrivet.

( Ber om ursäkt för förgående kommentar, automaträttades!)

N-R
2020-03-13

  Nils-Robert
Så vackert och aromatiskt skrivet.

Ha en fin helg

N-R
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One