Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVIVEL!

Så kom den, solen den kära.
Började på snön och drivorna tära.

Dagen var skön och luften klar.
Hoppades på det soliga flera dar.

Men man ska ju ej ropa hej innan man hoppar över bäcken.
Nästa morgon lyste snön vit igen på häcken.

Nu sitter jag här hoppas på sol.
Är ganska trött på snön från ifjol.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-10 12:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hav tröst våren är på gång
i skrivande stund
lyssnar jag på koltrasens sång.
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP