Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slott eller


Koja

du var bara femtio
ditt hjärta pajade
du kom hem med piller
slutade röka helt

vi oroade oss under åren
du jobbade du var inte kry
du vägrade ge upp
vi blev äldre

bodde någon annanstans
men vi kom ofta hem
och såg hur du hade det
vi ville hjälpa dig

den sommaren var vi i Gripsholm
den dagen hade du svårt att gå
den dagen föll du i mina armar
den dagen fanns du inte mer

Min kära pappa du var bara 67
kära pappa idag är jag 73




Fri vers av Irene Backström
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-10 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström