Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar och


Önskningar

jag ville nog ha en veranda
Se havet välla in på stranden
känna saltsmaken på läpparna

ett kök jag aldrig behövde laga mat i
med vackra shabby shic hyllor
fönstret mot vackra blommande träd

Sovrum med en extra large säng
med sängram för en prinsessa
och dova rosa sängardiner

jag ville sitta i min utestol i vattnet
nära sanden med min stora fina solhatt
och känna brisen mot min kropp

Jo det ville jag....




Fri vers av Irene Backström
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-10 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström