Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande liv




hudvärme

blir så len
och mjuk



kroppsvärme

så mild
så trygg



livsvärme

min vördnad
inför dig



du tysta visdom

du bägarefylld
ur källan



värmen

vi har
vi får




vi själva alstrar



visst är vi levande mirakulösa mirakel












Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-10 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text gillas mycket!
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP