Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck kärlek

Djävulen i en kvinnas form , mina känslor förstördes som en storm
Jag sa det är är för dig jag andas, dina demoner fick mig att chansa.

Jag faller som jag vore regn , mina tankar kan inte kontrolleras
måste röka mig bäng, Jag faller som en sten , mitt hjärta har blivit en sten.

Jag försökte förstå men det fanns inga svar, du sa att du va min men jag känner hur någon annan drar.
Kärlek det kallas för en illusion , en okontrollerad situation .
Det var djävulen som gjorde dig till min kompanjon.

Så nu man dämpar smärtan med tabletter
svårt o sova , ångesten kryper , sjuka nätter.

Jag föll och nu kan jag inte stå, smärtan måste hanteras , måste lära mig gå.





Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-03-10 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.