Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internett sjuka

Kan Corona vara en internett sjukdom
En tanke att känna på
Har information värden över givit oss värdsfeber
Som inte kanske vi kan låta klimatkrisen vila då den
löser sig själv.
Snyt er i handen o hälsa med foten




Fri vers (Fri form) av Steff...
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-10 20:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja,Corona sätter stopp för diverse klimatförstörelse så lite gott har det med sig.
2020-03-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Corona en cybervirus...
2020-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Steff...