Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en spinn-off... en retsticka är vi allihopa


Mina stolar drar anekdoter för grannarna

 

 

Mina interiörer hymlar inte
They miss your fine ass!

 

Mina stolar drar anekdoter för grannarna
Jag bor i ett lyhört trapphus kan jag avslöja
Min säng suckar på mornarna
Spegeln leker arga leken
och kör nå form av fusktaktik!



Dörren skrattar mig rakt i ansiktet
Gardinerna snackar bakom min rygg
Min tvål saknar din fingertoppkänsla
Dörrmattan föredrar dina skor framför mina
"Don't ask!?”
Nåt mummel om att du minsann
har bättre städrutiner
Lamporna saknar hur du kan lysa upp ett helt rum
bara med naglarna!
och golvet drar paralleller med solen
som kikar in
titt som tätt

 

 

Det tisslas och tasslas framför min laptop!

De hymlar liksom inte!
De saknar dig

 


Speciellt...

Ja, speciellt soffan!

 

 

 

 

Hur du skämtade på min bekostnad!

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-10 23:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alltid kul detta med ordet "anekdoter".

Här är det också tämligen lyhört.
Folk sätter upp lappar i trappuppgången där man klagar på toalettspolning.
Att sedan andra väsnas något alldeles kolossalt struntar man i.
Man silar mygg och sväljer kameler.
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP