Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högt


Däruppe


ibland blir jag en örn
svävar högt däruppe
för att slippa er därnere

jag är trött och arg
på käbbel småsyntheter
prat om att just du älskar mig

ni kan visa era fula sidor
utan att skämmas utan att
ens sänka era ögon

jag måste stå ut med er
dela mina futtiga dagar
i er närhet

därför svävar jag här uppe
i den friska svala tystnaden
som ger mig fortatt styrka





Fri vers av Irene Backström
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-10 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström