Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rosenbladens


Tid


Tre åkrar av sidenbroderier
låg fladdrande för vinden
luftballonger steg upp mot skyn
med sina fräsanden

Ännu var dagen tidig
rosenbladen ännu fulla av morgondagg
fjärilen ännu inte vaken
tofsvipan orolig hoppande bland grästuvor

Det skulle bli vinter
snöflingornas årstid mörkrets månader
markens vita mjukhet mot våra ben
och känseln av de kalla flingorna




Fri vers av Irene Backström
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-11 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström