Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liter vaniljyoughurt


Vi lämnar inte det förflutna;
vi definierar det
och inser
att vi är utstötta ur det

Vi äntrar inte framtiden;
den är skatten
vid slutet av regnbågen,
och finns bara i våra föreställningar

Vi är svepande centrifugaler
i något obestämt

Jag rör mig närmare
en liter vaniljyoghurt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-03-11 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP