Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kondoleanser

det lilla som tar tag
förändrar
och försvinner

likt en smula
som existerade
berövades sin möjlighet

där stod tanken lika stolt
att inget förgås utan anledning

och ändå
fråntogs jag rättigheten
att få bli martyr




Prosa av Max Poisé
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-11 18:28



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant.
"fråntogs jag rättigheten
att få bli martyr"
2020-03-12

  Anya VIP
Mycket fin om det där lilla eller stora att vara människa.
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé