Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmorgon

Morgonen
andas svalt
mot min kind
Kvar dröjer sig
en vag doft
av regn
I trädet
sjunger koltrasten
min längtan




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-11 18:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sval men klar morgonluft att
ta in, och kunna registrera
dess doft.
Koltrastens väsen leder en in
på rätt spår.

2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP