Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moral

Det finns många som inte kan sova på kvällar
De är kanske kär i någon, eller det finns kanske någon sorg som de bär

Men jag, jag tänker bara på framtida generationer som kommer att nån gång diskutera om moralen
Att vad var det för något? Hur den försvann och när ?




Övriga genrer av Farzad Rahmani
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-11 18:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad är moral, vem bestämmer det?
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani