Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotoredigering © Sten Wiking/Licentia förlag


BOKEN UTAN SLUT

När blir boken klar ?

-Aldrig !

Varför ?

-Den är ett evighetskoncept,
vilket innebär att vid upp-
hovsmannens frånfälle,
tar någon annan vid,
för alla vill veta hur den
fortsätter och slutar,
varvid slutet alltid blir
till en ny början i varje
kapitel,
som en konskvens på
en konsekvens,
av en dominoeffekt,
vilken aldrig upphör,
och det är alltid en och
samma bok,
som vi alla medverkar i
på gott och ont,
i stort och smått.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2020-03-11 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP