Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocky Road

En viskning under huden
en beröring mot själen

… varför är kärleken komplicerad? ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 177 gånger
Publicerad 2020-03-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik