Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖRDA

Jag är dunder , du kan kalla mig för åska
såren var så djupa, jag stabilisera de med roppar
var på botten , såg inga toppar ,
stilen så unik , kan du se hur de droppar

Känslan att kunna shoppa utan att stoppa
hela ligan äter fast det stormar .

Jag älskar pengar men de kliar i min ficka
spenderar allt på lördag , för de kan va min sista

Jag fick lära mig att manipulera för jag vill leva och inte överleva
Kalla mig för CERN jag får opsen att kollidera

Undercover, riktig dubbelagent, du hinner inte ens fatta va som har hänt
innan ligan blev sprängd .

Jag är en själ du kan kalla mig för vilsen , blev en man han inte ens va liten.

Vad har du i hjärtat? vi siktar mot stjärnor men hamnar bakom moln
var är du min smärta, ser bara tomma hål.

Jag hade en plan , jag rökte ett plan , jag sköt jag blev van.

Mina tankar är cancer , finns inga vägar ut finns inga chanser.

Varför dödar vi oss för att leva , när vi lever för att dö
Vi delar på mitten , men har ända inget bröd

Fick psykos så weedet blev min psykolog

De sa att de är min natur , de är genetisk , alltid vart en tjuv började i lekis
De finns i mina rötter , bara i fängelset vi läser böcker
grävde min grav svårt att komma på fötter.

Vi lever men ända döda , i en värld där en hel generation har slutat bli hörda












Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-12 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.