Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku12mar20

Blåsten från väster
far envist över fälten.
Molnen i spillror.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-12 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP