Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta blommorna i hand

i samma luft
i samma vatten
är vi till
-
låt oss vara varsamma med
livet som det är
vi
-
se på allt som spirar
och gror
lyssna till fågelsången

lägg märke till solen
bakom molnen
och hosta i armvecket




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-12 13:36



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Subtilt skrivet. Du har säkert tänkt på att lärdomen som vi drar av corona kan vara nyttig för både oss själva, planeten och alla andra levande varelser.
2020-03-23

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2020-03-19

  lila fjäderblomman VIP
ja glöm inte bort allt det förunderliga sköna i dessa märkliga tider!
2020-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i dagen!
2020-03-13

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om att värna livet för oss alla.
2020-03-12

  ULJO
En mycket god uppmaning.
2020-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP