Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragil

i allt annat än det vanliga
en ytterst speciell kontur
av varsam tystnad

rör inte till mig nu

i det som ännu inte får brytas
bräckligheten vilar övertygande
alla rörelser blir till ord

som rör vid mig än mer

att stilla så stilla jag knappt andas
i närheten som är allt
sveper evigheten en kort stund

så rör ej tiden ännu




Fri vers av Blåbäret
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-13 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En fin text som berör!
2020-03-23

    Max Poisé
Vacker och behaglig i sin struktur! Tack för denna!
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret