Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när en människa går till angrepp,och inte märker hur de orden kan såra,kanske hen borde rannsaka sig själv 


tänk på att inte ta varje dag och ord så bokstavligt talat

i rummet 

en outtsägbar tystnad

ljudet av känslan

hur rösten överröstade allt 

 

däremellan

dog själen ett ögonblick

 

tänk på att inte ta varenda 

dag och ord så bokstavligt talat

 

...från en som kämpar varje dag

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-12 19:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem tror du inte kämpar?
2020-03-12
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP