Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag läser vad du skrivit




m..m..m.. när jag läser din smärta
vreden som försvarar den med ord
och den är ärlig levande sann

svaret som är inom mig
min egen smärtas erfarenhet
skyndar dig till mötes

och våra smärtor
tar varandras händer
livsvandrar sida vid sida

vår mänskliga varma
nära stund
vår poesistund här

när jag läser vad du skrivit






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-12 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bemötande i känsla! Mycket fint och bra!
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP